Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mai multe imobile prabusite, in urma cutremurului din Indonezia

Mai multe imobile din Padang, capitala provinciei Sumatra de vest, s-au prabusit in urma unui seism cu magnitudinea de 7,9 grade, care s-a produs in regiunea indoneziana Sumatra miercuri, a anuntat postul de televiziune Global TV, citat de Reuters.
Pe de alta parte, postul de televiziune Metro TV a relatat ca o serie de cladiri au luat foc.
Mai multe sedii de birouri din Jakarta au fost evacuate dupa producerea cutremurului. Locuitorii din Singapore, Malaysia si Thailanda au declarat ca au putut simti seismul.
Un oficial din cadrul agentiei meteorologice a declarat anterior ca seismul ar putea genera un tsunami. Guvernul indian a emis de asemenea o alerta de tsunami pentru insulele Andaman, iar Malaysia a avertizat populatia sa nu se apropie de plaje.
Agentia meteorologica indoneziana a subliniat ca epicentrul seismului a fost localizat la 159 de kilometri sud-west de Bengkulu, care se afla in sudul insulei Sumatra.
Centrul american pentru alerta de tsunami din Oceanul Pacific a emis miercuri o alerta pentru intreaga regiune a Oceanului Indian, dupa seismul puternic produs in largul coastei occidentale a insulei Sumatra, din vestul Indoneziei, relateaza AFP.
Centrul de Avertizare pentru Tsunami din Pacific, al carui sediu este la Hawaii, a precizat ca alerta vizeaza in special Indonezia, India, Sri Lanka, Thailanda si insulele Maldive, afectate de un tsunami devastator produs in decembrie 2004.
Categorie articol: 

Comentarii