Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Maghighi" va fi inmormintat astazi

Astazi va fi inmormintat Marin Lazar, zis "Maghighi", care si-a pierdut viata intr-un accident rutier inregistrat vineri seara, in cartierul Chercea. Apropiat al gruparii din Radu Negru, Marin Lazar si-a pierdut viata dupa ce masina in care se afla a fost lovita violent de un alt autoturism. Soferul celuilalt autoturism implicat in eveniment a ajuns in stare grava la spital, ca de altfel si doi pasageri din masina sa, printre care si o minora de 14 ani.
Marin Lazar, de 37 ani, era posesor al permisului de conducere categoria "B" din 2003 si, in seara zilei de vineri, conducea un autoturism "BMW" pe Soseaua Baldovinesti, iar la intersectia cu strada Petre Stefanescu-Goanga a fost lovit de un "Rover", care circula in aceeasi directie si venea in spatele sau. In urma impactului violent, "Maghighi" a murit pe loc, iar Stelica Cristovici, zis "Cioara", de 32 de ani, care se afla in aceeasi masina, a scapat cu doar citeva leziuni usoare. Diagnosticat cu policontuzie si traumatism cranian, "Cioara" a fost externat deja ieri din spital.
Nu acelasi lucru se poate spune si despre soferul "Rover"-ului, Marius Grama, de 21 ani, internat in spital cu fractura de rotula, cit si despre cei doi pasageri aflati in masina sa. Neculai Stefan, de 25 de ani, a fost diagnosticat cu fractura de mandibula si plaga linguala, iar minora Adina Dragomirescu, de 14 ani, se afla in prezent in sectia de Reanimare a Spitalului "Bagdasar" din Bucuresti, dupa ce a fost diagnosticata cu traumatism cranian si internata la Neurochirurgie Galati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii