Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Magera spera ca evolutiile de la FC Timisoara sa-l aduca in atentia selectionerului Cehiei

Atacantul echipei FC Timisoara, Lukas Magera, a declarat, miercuri, ca ar fi incintat ca evolutiile din Liga I sa-i aduca o convocare la nationala Cehiei, dar in primul rind vrea sa-l rasplateasca pe antrenorul Dusan Uhrin jr. pentru increderea acordata, transmite corespondentul MEDIAFAX in Cehia.
"Nu zic ca nu as vrea sa joc la nationala. Ar fi fantastic. Dar acum trebuie sa rasplatesc increderea pe care am primit-o de la antrenorul Uhrin. Faptul ca a adus un ceh este ca o sabie cu doua taisuri. Nu vreau sa fie criticat", a spus Magera.
Lukas Magera recunoaste ca decizia de a accepta un transfer in Romania s-a datorat in mare masura faptului ca antrenorul echipei FC Timisoara este cehul Dusan Uhrin jr. "A fost un avantaj mare cind am luat aceasta hotarire. Foarte multi oameni au incercat sa ma convinga sa nu plec in Romania, dar acum pot sa zic ca sint foarte multumit aici si ca se traieste foarte bine aici", a explicat Magera.
Magera, in virsta de 25 de ani, a precizat ca pastreaza o relatie strinsa cu fostii coechipieri de la Banik Ostrava, dar si cu antrenorul Karel Vecera. "Simbata aceasta am vorbit cu David Strihavka, Franta Rajtoral si Tomas Marek. Am vorbit despre meciurile noastre reusite. Antrenorului ii sint recunoscator pentru foarte multe lucruri si relatia noastra este foarte strinsa. La Banik ne ziceau tata si fiul. Acum cind m-a sunat, m-a intrebat “Cum este fiule?”", a mentionat Magera.
Atacantul a precizat ca sotia sa nu s-a decis daca se va muta in Romania. "S-ar putea ca dupa urmatorul meci din campionat sa pot ajunge acasa, la Ostrava. Sotia mea are serviciul ei, clientela ei. Ea este manichiurista si pedichiurista. Ea va decide daca vine sau nu in Romania. Pentru ea nu este deloc o alegere usoara", a mai spus Magera.
Lukas Magera a fost transferat in vara acestui an de formatia FC Timisoara de la gruparea ceha Banik Ostrava. Magera a inscris deja doua goluri in primele etape, la egalul din deplasare, scor 1-1, cu FC Arges, si la victoria de pe teren propriu, scor 3-0, cu Pandurii Tirgu Jiu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii