Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ma retrag din viata publica"

Patronul formatiei Steaua, Gigi Becali, a anuntat, marti, ca se va retrage din viata publica si ca va mai aparea la o emisiune televizata cite o data la 3-4 luni, urmind sa devina "bancher, patron de presa si oier".
"Va anunt ca, asa cum am promis, ma retrag din viata publica. Probabil voi mai iesi o data la 3-4 luni, la o emisiune televizata. Ma retrag din viata publica, dar mai am niste proiecte. Voi face o banca, deci voi fi bancher, voi face o televiziune, ma voi ocupa in continuare de Steaua, iar hobbyul meu va fi oieritul. Voi fi bancher, patron de presa, patron de fotbal si oier", a spus Becali.
Oficialul Stelei si-a cerut iertare fata de politicieni si fata de oamenii din sport pe care i-a suparat sau jignit de-a lungul timpului: "As vrea sa imi cer iertare tuturor politicienilor, in frunte cu presedintele tarii, pe care i-am deranjat sau suparat cu ceva. Imi cer iertare si tuturor oamenilor de sport pe care i-am suparat, dar si procurorilor pe care i-am jignit. Dar asta nu inseamna ca mi-e frica. Imi cer iertare si fata de Hagi si tuturor celor fata de care am gresit. Asa consider ca este crestineste, pentru ca sintem si in ajunul sarbatorilor de iarna si vreau sa devin un om mai curat, mai bun, mai cuminte. Simt ca nu pot sa traiesc crestineste daca sint in viata publica".
Becali a afirmat ca isi cere iertare si fata de fostul antrenor al Stelei, Dorinel Munteanu, caruia ii va plati clauza de reziliere a contractului. "Iertarea pe care mi-o cer fata de Dorinel sint cei 130.000 de euro prin care ma achit de toate clauzele si toate datoriile. Daca e nevoie sa-mi cer iertare, o voi face daca l-am suparat cu ceva. Eu la Steaua trebuie sa iau hotariri si probabil voi mai gresi, dar eu cad si ma ridic. Mai gresesc, mai imi cer iertare, ma mai murdaresc si ma spal, nu ramin murdar", a adaugat patronul Stelei.
Oficialul stelist a precizat ca echipa sa va avea mai multe sanse la titlu daca il va avea antrenor pe Marius Lacatus. "M-am razgindit in privinta lui Dorinel. Au fost gindurile mele, trairile mele si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa vina Marius Lacatus la Steaua. Am vorbit cu Marius si mi-a spus ca s-a consultat cu Radulescu si cu juristii care i-au spus ca are voie sa antreneze pe Steaua. Am considerat ca mai multe sperante are Steaua la titlu cu Lacatus pe banca, decit cu Dorinel. Jucatorii nu sint dezorientati. S-au bucurat foarte tare cind au auzit totul. Eu nu stiam totul, iar acum am aflat ca si Marius, si foarte multi jucatori au plins la vestiar cind s-au despartit", a declarat conducatorul din Ghencea.
Gigi Becali a mai spus ca nu este nevoie sa semneze nici un act cu Marius Lacatus, la fel cum a facut si cu fostii antrenori ai Stelei, Walter Zenga si Cosmin Olaroiu: "Eu nu semnez acte cu Marius Lacatus. Am avut doi oameni cu care nu am semnat acte. Cu Zenga n-am semnat contract si am ramas prieten. Cu Olaroiu nu am semnat nimic si am ramas frati si cu Marius n-am semnat nimic si am ramas tot frati".
Patronul Stelei a dezvaluit ca Lacatus nu a fost singura sa optiune pentru postul de antrenor la Steaua, in vizorul sau intrind si alti tehnicieni: "Marius nu a fost singura optiune obtiune. Pe Dan Petrescu nu-l puteam aduce pentru ca sint prieten cu Bucsaru si probabil ca nici el nu ar fi abandonat lupta de acolo, pentru ca daca va confirma cu Urziceniul e mai mult decat daca ar confirma cu Steaua. Mai era Bergodi, insa el e strain si nu-l stim inca si daca s-ar acomoda repede aici. Dar Marius este aici, il cunoaste echipa, suporterii ar lasa-o si ei mai moale, jurnalistii, din respect pentru el, nu ar mai minti asa de mult. Pe Lacatus nu-l voi da niciodata afara de la Steaua. De fapt, eu nici nu l-am dat. Am gresit cind i-am acceptat demisia".
In privinta jucatorilor care vor veni la Steaua, Becali nu a dat prea multe detalii, insa a precizat ca si-ar dori un atacant asemanator cu Fabbiani, care a jucat la CFR Cluj, iar acum este imprumutat Newell's Old Boys, in Argentina. "Regret ca i-am dat drumul lui Pepe Moreno pentru ca e mai bun decit Arthuro, insa nu e chiar ce vreau eu. As putea sa ma imprumul de 4-5 milioane si sa iau un atacant asa cum imi place mie. Nici Thereau nu e ce vreau eu. Eu as vrea un atacant cam ca Adriano, Eto'o, sau Drogba. Ceva in genul lor mi-as dori, un virf puternic. Chiar si Fabbiani imi place, dar pentru el trebuie sa ne intelegem cu CFR", a afirmat oficialul stelist.
Gigi Becali a dorit sa transmita urari speciale de Sarbatori pentru actionarii dinamovisti Cristi Borcea si Vasile Turcu, dar si pentru actionarul Rapidului, George Copos. "Le urez multa sanatate tuturor, fotbalistilor, tuturor oamenilor de sport, iar lui Borcea si lui Turcu le doresc sa dea atitea bare cite a dat Steaua. Lui Copos ii urez sanatate si sa se ocupe iar de farmecul vietii care se numeste Rapid. Dar nu vreau sa mai fac glume pentru ca se interpreteaza cu rautate. Eu nu pot sa am rautati cu ei, pentru ca s-a vazut de-a lungul timpului ca am ramas prieten cu Copos, cu Borcea si cu Turcu", a incheiat patronul Stelei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii