Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ma mai gindesc daca accept functia de secretar de stat in MTS dupa ce voi fi propus oficial"

Fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport, Octavian Bellu, a declarat, luni, ca se va gindi daca accepta postul de secretar de stat al Ministerului Tineretului si Sportului (MTS) dupa ce va fi propus oficial in aceasta functie de catre ministrul Monica Iacob-Ridzi.
"Pina nu discut cu dinsa nu pot sa dau nici un raspuns. Am discutat de doua ori despre probleme la modul general, dar deocamdata nu stiu ce se intimpla. Nu poti sa te hotarasti daca nu esti propus. Dinsa si-a manifestat public intentia, dar o sa am o discutie in momentul in care se va face propunerea oficiala. Aceasta propunere ar putea fi in 7 sau in 10 (n.r. - ianuarie), nu stiu exact, dar mai asteptam putin", a spus Bellu.
Monica Iacob-Ridzi a fost instalata, marti, 23 decembrie, in functia de ministru al Tineretului si Sportului.
MTS s-a desfiintat in anul 2003, cind a fost necesara micsorarea numarul de ministere, in conformitate cu criteriile de aderare la Uniunea Europeana. In locul MTS a fost infiintata Agentia Nationala pentru Sport (ANS), institutie ce a fost condusa in ultimii doi ani de Octavian Bellu.
Dupa numirea sa in functia de ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a declaratca ar dori sa il pastreze pe Octavian Bellu in functia de secretar de stat pe probleme de sport.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii