Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ma, da' ce i-au facut baietii in arest lui Colceag, de-i asa inversunat acum?

Nu stiu ce i-au facut, pentru simplu motiv ca n-am fost acolo. Nici martori sub acoperire nu m-a dus mintea sa infiltrez in celula in care fostul sef al Politiei Braila, Antonel Colceag, a stat 10 zile. Dar pot sa presupun cam ce s-a intimplat dupa gratii, nu ma poate nimeni impiedica sa-mi imaginez ce nenorociri s-au intimplat intre patru pereti.
Il vad foarte afectat pe Colceag, desi au trecut doi ani de la momentul arestarii. E clar ca e traumatizat, ca cineva a abuzat de el. Stiu, Colceag o sa sustina ca el a stat singur in celula, caci fostii lui colegi din inspectorat au avut grija sa-i asigure conditii bune, nu sa-l lase prada dementilor. Se prea poate ca lucrurile sa fi stat asa, dar nu trebuie sa uitam ca sef al inspectoratului de politie era si este Catalin Chivu, cel pe care Colceag a vrut sa-l faca de comanda. Si-atunci intreb si eu daca nu cumva Chivu i-a rezervat lui Colceag o celula speciala, alaturi de 3-4 baieti cu ceafa de un metru si pumnu' cit roata de tir, pentru ca acesta sa traiasca senzatii adevarate la puscarie.
Dar ceva-ceva sigur s-a intimplat, de este Colceag atit de suparat pe viata si poporul purtator de robe (apropo, i-a facut borfasi pe judecatorii care l-au arestat). Sa ceri tu 1 milion de euro pentru ca ai stat inchis 10 zile presupune ca ai suferit, frate, nu gluma. Altfel, daca tu, Colceag, ai stat singur in celula, dupa cum sustii, io zic ca aceste 10 zile pot fi considerate ca o mica vacanta. Poti spune ca ti-ai luat citeva zile libere si te-ai dus intr-un loc unde sa-ti pui ordine in ginduri, sa te gindesti cum sa-ti administrezi batrinetile. Insa cum tu, Colceag, faci atita scandal, e de presupus ca numai cit auzi cuvintul arest simti cum te ia cu dureri pe la spate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii