Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE Intervenție destul de rapidă a Primăriei Mărașu. Mașini înzăpezite pe un drum comunal din Insula Mare. Trei cadre didactice blocate între Băndoiu și Mărașu

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Un utilaj de deszăpezire al Primăriei Mărașu a ajuns destul rapid în zona unde se afla mașina celor trei profesori care trebuia să ajungă în comună. Primarul Antonel Colceag ne-a declarat că utilajul a mai avut o intervenție pe o stradă din localitate unde se formase un ”dop” de zăpadă, motiv pentru care a plecat cu o mică întârziere spre drumul înzăpezit. ”Până pe la 9.30 nu au fost probleme, apoi s-a întețit ninsoarea. Am avut o intervenție și pe raza localității, unde se formase un dop, apoi am trimis utilajul pe drumul comunal. Suntem pregătiți, avem tot ce ne trebuie, utilaj, combustibil, putem face față dacă ninge în continuare”, ne-a declarat primarul Colceag.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ Chiar dacă în municipiul Brăila nu a nins atât de mult încât să fie afectată circulația, la nivel de județ vremea rea a început să provoace probleme. Mai multe mașini au rămas blocate în zăpadă pe un drum comunal din Insula Mare a Brăilei. Este vorba despre DC 60, care face legătura între drumul județean 212A și localitățile Țăcău - Băndoiu - Mărașu. Într-una dintre mașini se aflau trei cadre didactice din Brăila care mergeau spre Mărașu pentru a încheia mediile elevilor din localitate. ”Trebuie să ajungem la școală pentru a rezolva situația mediilor. Pe drumul județean s-a circulat bine pentru că nu se depusese zăpadă aproape deloc, de la bac până la intrarea pe drumul comunal. Porțiunea de drum județean dintre ferma Vulturu și comuna Mărașu este plină de gropi, motiv pentru care am intrat pe drumul comunal. E un ocol destul de mare dar pe drumul comunal se circulă mai bine. Problema e că, după ce am trecut de satul Băndoiu s-a întețit viscolul, iar stratul de zăpadă depus pe carosabil este deja destul de gros, iar mașina nu mai poate înainta. Suntem trei cadre didactice în mașină, doi profesori de română și unul de matematică. În momentul de față suntem blocați între Băndoiu și Mărașu. Distanța nu e mare, doar trei kilometri am mai avea de parcurs, dar efectiv nu se mai poate înainta. Sperăm să vină cât mai curând un utilaj de deszăpezire de la Primăria Mărașu. Mai sunt și alte autoturisme blocate în zăpadă”, ne-a informat profesorul Petruța Cain, în jurul orei 11.15.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii