Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Autoturismul a fost scos din apă de pompieri. Mașină căzută în Dunăre, la Brăila

ȘTIRE ACTUALIZATĂ După circa două ore, autoturismul, un Audi Break, a fost scos pe mal de pompieri. Un scafandru a intrat în apă și l-a legat pe o șufă, apoi a fost tras afară cu un camion.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ  Mașina unei brăilence a căzut în Dunăre, duminică după-amiază, în zona plajei din spatele Laminorul. Din primele informații reiese că șoferița care sosise cu mașina în zonă a parcat-o perpendicular pe direcția apei fără să o asigure, deși se afla în pantă. La un moment dat, autoturismul a luat-o la vale și a intrat în apă. În acel moment, nu se afla nimeni în habitaclu. Un bărbat aflat pe mal a intervenit rapid, reușind să lege mașina cu o funie, astfel că aceasta s-a oprit înainte de a trece de un prag care s-ar afla la câțiva metri de mal. Dacă ar fi trecut de pragul respectiv, ar fi fost înghițită complet de apă. Așa, încă i se mai vede portbagajul, care era deschis. Șoferița are 33 de ani și este din Valea Cânepii.

 

La fața locului au sosit echipaje ale Poliției, autospecialele ISU și SMURD. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Se caută soluții pentru scoaterea autoturismului pe mal.
Categorie articol: 

Comentarii