Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maşină făcută praf pe Şoseaua Dig Brăila - Galaţi

Parapeţii de protecţie montaţi pe marginea Drumului Naţional 22B, digul Brăila - Galaţi nu şi-au îndeplinit rolul de a feri maşinile de şanţul abrupt. Chiar ieri, o maşină care venea dinspre Galaţi către Brăila s-a făcut praf, după ce a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat în şanţ. Din fericire, şoferul a scăpat cu răni uşoare.
Evenimentul rutier s-a întâmplat în jurul orei 13.00, în dreptul Plajei Lipoveneşti. Conducătorul auto ne-a spus că s-ar fi speriat după ce o maşină care venea din sensul opus intenţiona să intre într-o depăşire periculoasă. În acel moment, s-a panicat şi a tras brusc de volan, părăsind carosabilul şi lovindu-se de parapetul de protecţie montat pe marginea drumului. Din păcate, parapetul nu a rezistat loviturii, fiind ruginit, iar pe alocuri porţiuni din el lipsesc pe distanţe de zeci de metri. Autoturismul marca Mitsubishi s-a rostogolit în şanţul abrupt, făcându-se praf. Din fericire, în maşină se afla doar şoferul, care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
"Veneam de la Galaţi. A intrat cineva în depăşire, care venea dinspre Brăila, nu am reuşit să reţin numărul de înmatriculare. M-am speriat şi am tras de volan. Nu aveam deloc viteză", ne-a povestit brăileanul Ionel I., în vârstă de 60 de ani.
Autoturismul a fost luat pe o platformă, solicitată la locul tamponării.
În zona digului Brăila - Galaţi se întâmplă frecvent evenimente rutiere, cel mai grav de anul acesta înregistrându-se în luna mai. Atunci, un şofer începător şi băut a intrat în depăşire, deşi această manevră era interzisă pe porţiunea respectivă de drum. A lovit alte două maşini, iar bilanţul a fost unul tragic: un mort şi opt răniţi.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii