Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Măsuri drastice luate de Comisia de Disciplină a AJF Brăila

După etapa a doua a Ligii a IV-a Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Brăila a avut din nou de analizat câteva situaţii grave care s-au produs la două dintre partidele acestei runde. Şi cum Comisiile AJF iau măsuri drastice împotriva persoanelor aflate sub jurisdicţia sa care greşesc, indiferent de munca pe care acestea o prestează, s-a mers în continuare pe sloganul "Cine greşeşte plăteşte".
Astfel, pentru greşelile comise la meciul dintre Gloria Movila Miresii şi Victoria Cazasu, arbitrul de centru Mihai Hrincă a fost suspendat 10 etape. De asemenea, pentru gafele pe care le-a făcut la partida Sportul Chiscani - Academia de Fotbal Stars Brăila, arbitrul asistent Marian Stoichiţoiu a fost suspendat 6 etape. Nici oficialii echipei Victoria Cazasu nu au rămas nesancţionaţi pentru ieşirile lor în decor. Pentru injurii şi bruscarea observatorului de joc instructorul Dumitru Başno nu va mai avea voie să reprezinte echipa din Cazasu timp de 6 etape iar delegatul aceleiaşi formaţii, Iulian Voicu, pentru proteste şi injurii la adresa arbitrului de centru, a primit o suspendare de 4 etape. Schimbările făcute în această vară în staff-ul de conducere al echipei din Cazasu se dovedesc a fi total neinspirate. În campionatul trecut cu Alexandru Popescu pe post de instructor la seniori, Victoria Cazasu a fost o formaţie disciplinată care nu a creat situaţii conflictuale. Însă Popescu a fost înlocuit cu Başno iar actualul instructor şi delegatul Voicu s-au dat deja în stambă. Iar pentru că aceştia au multe antecedente în acest sens, şefii comunităţii locale ar trebui să le analizeze activitatea şi să ia cele mai bune măsuri pentru că la Cazasu, una dintre cele mai bogate comunităţi din judeţul Brăila, se poate crea o echipă cu adevărat competitivă.
Prin măsurile luate s-a demonstrat încă o dată că AJF Brăila, prin comisiile sale, ia măsurile legale care se impun, conform ROAF, împotriva celor certaţi cu spiritul de fair play, tocmai ca astfel de manifestări să nu mai aibă loc pe viitor.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii