Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mădălin Pascu de la Sportul Chiscani în lotul României U17 care participă la Cupa Syrenka

• la competiţia amicală din Polonia participă 8 naţionale • România este în grupă cu  Polonia, Estonia, Belgia

 

Jucător al echipei Sportul Chiscani, Mădălin Pascu a fost din nou convocat de antrenorul Daniel Mogoşanu în lotul României U17, care în aceste zile participă la un turneu amical de fotbal în Polonia, denumit de organizatori, Cupa Syrenka.

Tricolorii au ajuns pe 6 septembrie în Polonia şi a doua zi au jucat în compania naţionalei Belgiei. Din grupa B a ţării noastre mai fac parte naţionala ţării gazdă şi cea a Estoniei, iar din grupa A, Anglia, Norvegia, Portugalia şi Ungaria.

România a întâlnit Belgia în primul meci, care s-a disputat pe 7 septembrie, urmând ca în cea de a doua, programată pe 9 septembrie, să o întâlnească pe câştigătoarea dintre Polonia şi Estonia.

Cel de-al treilea meci, care va conta pentru clasament, se va disputa pe 11 septembrie, adversarul urmând a fi stabilit în urma rezultatelor obţinute în cealaltă grupă.

Acestea vor fi ultimele jocuri amicale înaintea partidelor oficiale.

România U17, formată din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2002, va juca în preliminariile care vor începe în toamna anului 2018 cu Lituania, Ungaria şi Serbia. Turneul de calificări va fi găzduit de Ungaria.

Partidele se vor disputa între 30 septembrie – 6 octombrie 2018 după următorul program:

30 septembrie 2018: România – Ungaria

3 octombrie 2018: România – Serbia

6 octombrie 2018: România – Lituania
Categorie articol: 

Comentarii