Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mâna lungă a PSD nu lasă USR şi Plus să meargă pe listă comună la europarlamentare

Dacă vorba aia “de ce ţi-e frică, nu scapi!”, şi sigur e adevărată, atunci Liviu Dragnea şi al său PSD au motive întemeiate să se teamă de rezultatele alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019.

Mâna lungă a PSD, aia care acţionează prin intermediul unor sclavi numiţi în Biroul Electoral Central (BEC), a invalidat joi candidatura pe listă comună a USR şi Plus. Motivul: Dan Barna, preşedintele USR, nu a fost încă validat de Tribunalul Bucureşti drept preşedinte al acestui partid. Asta deşi cererea de validare este pe rolul instanţei încă de acum un an şi jumătate.

Decizia de respingere a candidaturii comune USR-Plus nu este definitivă, dar reprezintă un băţ băgat în roata acestei alianţe formate din partide noi, care nu au mai fost niciodată la putere şi care, în general, propun oameni noi în prima linie.

Evident, Liviu Dragnea şi PSD vor spune că nu au nimic de-a face cu decizia BEC, că dacă Barna nu are în buzunar decizia de validare în funcţia de preşedinte a USR, ce puteau să facă membrii BEC care au votat împotrivă?

Eu nu înţeleg de ce sunt atât de stufoase şi greu de îndeplinit condiţiile pentru a putea participa la alegeri în România. Trebuie 200.000 de semnături, să ai nu ştiu câte decizii de pe la instanţele din România, eventual să poţi dovedi că ai fost pe Lună, alături de Armstrong.

Băi pesediştilor, lăsaţi, mă, oamenii să candideze, că dacă nu o să îi voteze lumea, asta e: o să plece fiecare la casa lui şi cu asta, basta. Dar nu mai puneţi voi piedici peste piedici, prin legi de voi votate, că sunt destui în ţara asta care s-au săturat de hazul vostru, de politicile falimentare ale PSD, şi şi-ar dori să apară şi alţii cărora să le poată da votul. (Ciuma ROŞIE)

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii