Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luptatorii Panait si Musat vor sa deschida o sala de K1

Aurel Panait, singurul brailean aflat in circuitul "Local Kombat" si Cornel Musat, campionul european de karate traditional, vor sa puna bazele unei sali de antrenament de K1 in Braila, insa singura problema este lipsa unui teren.
"Am decis, impreuna cu marele campion Cornel Musat, sa deschidem un club de K1, deoarece Braila nu are asa ceva, si am putea oferi o alternativa tinerilor care pierd timpul in fata blocului si, din cauza anturajului, se apuca de tot felul de chestii. Un ring, citiva saci si aparate de antrenament performante ar fi suficiente pentru demararea proiectului, insa nu am reusit sa gasim un teren in municipiu. Banii pentru constructie, achizitionarea aparatelor si tot ceea ce implica clubul ii avem, vom investi ceea ce am cistigat pina acum la competitii, insa am dori un ajutor din partea autoritatilor locale, pentru concesionarea unui teren de aproximativ 100 mp", ne-a declarat, ieri, Aurel Panait.
"Gladiatorul" invincibil in galele "Local Kombat" ne-a marturisit ca s-a hotarit sa-si investeasca banii in sport, dupa ce a constatat ca luptele K1 au devenit un adevarat fenomen. Insa Panait sustine ca nu latura economica il intereseaza, ci cu totul altceva: "Eu am muncit mult sa ajung aici, iar sportul mi-a adus multi bani. Am afacerile mele, nu vreau sa deschid clubul pentru profit. Vreau ca atunci cind eu si Musat ne vom lasa de acest sport, sa aiba cine sa continue drumul nostru, sa antrenam luptatori profesionisti, care sa ne duca numele mai departe."
Panait ne-a povestit ca din cauza lipsei unei sali moderne in Braila, el se antreneaza la Galati, alaturi de luptatori cu nume sonore si ca rareori se antreneaza in orasul natal, alaturi de Musat si Nita Robu.
Dupa o scurta perioada de recuperare, din cauza unor rani la picioare, la finele acestei luni, Panait va reveni in ring, in cadrul unei gale, la Brasov, unde il va infrunta pe un campion timisorean de K1.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii