Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lupta pentru putere la AP 241 continua

Reprezentantii fostei conduceri a AP 241 din Viziru III incearca sa-si repare imaginea sifonata de concluziile unui raport de verificare in urma caruia a aparut suspiciunea de frauda de aproape 200 milioane lei. In cadrul unei sedinte a membrilor acestei asociatii convocata duminica, 26 martie, de catre Nita Robu, acesta din urma a prezentat celor circa 40 de proprietari un alt raport de verificare efectuat de un evaluator economic si financiar favorabil vechii conduceri care infirma existenta unei fraude. Important de mentionat este ca la aceasta sedinta nu au participat reprezentanti nici din partea Politiei si nici ai Primariei desi fostul presedinte Robu sustine ca au fost invitati, ci doar un reprezentant al unei asociatii profesionale a AP din municipiu. Nita Robu sustine ca se considera in continuare presedinte al AP 241, in nici un caz reprezentant al unui alt comitet de initiativa, si ca, in cazul in care majoritatea membrilor o va cere, va renunta la aceasta functie. "Sedinta de astazi (duminica 26 martie - n.r.) nu a fost statutara intrucit nu s-a intrunit majoritatea membrilor, astfel incit a fost reprogramata pentru saptamina viitoare", a subliniat Nita Robu.
Astfel, in cadrul AP 241 s-au departajat in mod clar 3 tabere: una favorabila lui Robu, una care cere schimbarea lui, iar a treia este formata din asa-numitii membri neutri.
Informat despre actiunea derulata de Nita Robu, viceprimarul Lucian Tilea, in competenta caruia sint si asociatiile de proprietari, a subliniat ca Nita Robu trebuie sa se supuna deciziei comitetului de initiativa si sa predea cit mai repede actele asociatiei astfel incit noua conducere sa-si intre in atributii. In acest sens, a cerut aplicarea urgenta a prevederilor legale in domeniu, astfel incit acest transfer sa se efectueze cit mai repede.
Reamintim ca, recent, un comitet de initiativa al aceleiasi asociatii de proprietari a convocat o sedinta a membrilor in cadrul careia s-a hotarit revocarea vechii conduceri, numirea unor alti reprezentanti, precum si efectuarea unei expertize contabile amanuntite.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii