Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lupta pentru promovarea în Liga a III-a

Astăzi, de la ora 17.30, se desfăşoară meciurile de baraj pentru promovare în Liga a III-a, iar printre aspirantele la accederea în acest eşalon fotbalistic se numără şi campioana Ligii a IV-a din judeţul Brăila, Conpet Cireşu.
Formaţia pregătită de Ionel Ivan a efectuat un minicantonament înaintea acestui meci foarte important, la care au participat toţi componenţii lotului, iar astăzi, la ora 13.00, ajunge la Slobozia pentru disputa cu campioana judeţului Constanţa, CS Peştera.
"Toţi ne dorim promovarea în Liga a III-a şi nu concepem alt verdict decât victoria. Ne-am pregătit tot returul pentru acest moment important şi sper ca toţi jucătorii să evolueze la turaţie maximă. Avem un nucleu de fotbalişti care au evoluat mulţi ani în cel de-al treilea eşalon fotbalistic, iar experienţa lor va fi decisivă în realizarea obiectivului nostru", a declarat Ionel Ivan, antrenorul formaţiei Conpet Cireşu.
Partida dintre CS Peştera şi Conpet Cireşu se desfăşoară pe Stadionul Municipal din Slobozia şi este arbitrată la centru de Mihai Amorăriţei (Câmpina), ajutat la cele două linii de Constantin Pantelimonescu (Ploieşti) şi Florin Burlacu (Urziceni).
Categorie articol: 

Comentarii