Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lupta pentru promovare continua

In afara de victoria la scor obtinuta pe teren propriu de Viitorul Insuratei, 10-0 in fata echipei Vointa Gaiseanca, in runda de simbata trecuta s-au inregistrat rezultate normale. Cum era de asteptat, Eldomir Viziru s-a impus fara probleme in deplasarea de la Dedulesti. Formatia pregatita de Vasile Darie a condus cu 3-0 la pauza in urma golurilor marcate de Pascu (min. 15), Mocanu (min. 32) si Necoara (min. 35), iar in partea secunda a cautat sa faca si spectacol. Eldomir a mai inscris de doua ori in partea secunda a partidei, ambele goluri fiind realizate de Burlusteanu (min. 53 si 68) si tot de atitea ori au marcat si gazdele prin Vizireanu (min. 67) si Staret (min. 89) la singurele lor situatii de gol din acest meci.
La Ianca Anghel a reusit sa gaseasca drumul spre gol in minutul 37 si astfel CSO s-a impus la limita, dar meritat in disputa cu Victoria Cazasu.
Cu patru etape inainte de incheierea returului Viitorul Insuratei se mentine pe primul loc cu 47 de puncte, urmata de Eldomir Viziru 46 de puncte si CSO Ianca 35 de puncte. Alte trei formatii, Victoria Traian, FC Urleasca si Vointa Visani au luat o optiune serioasa de a participa la finalul sezonului regulat in turneul play off.

Rezultatele inregistrate in etapa a 18-a
CSO Ianca - Victoria Cazasu 1-0
Viitorul Insuratei - Vointa Gaiseanca 10-0
Comagrim Dudesti - Viitorul Ianca 0-4
Vointa Visani - Victoria Traian 4-4
FC Urleasca - Avintul Ciresu 3-0
Victoria Dedulesti - Eldomir Viziru 2-5
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii