Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luptătorii de la CS «Urban Warrior», prezenţi la una dintre cele mai tari competiţii de kickbox din ţară

• 10 sportivi brăileni, ce aparţin CS “Urban Warrior Gym”, vor participa la “Cupa Armura”, una dintre cele mai renumite competiţii de kickboxing din ţară • antrenorul Dan Căpăţînă este încrezător şi speră să aducă Brăilei multe premii, ca şi până acum

 

C.S. Urban Warrior Gym va participa la una dintre cele mai mari competiţii de kickboxing, ce se va desfăşura la Târgu Mureş, la finele lunii octombrie. Este vorba despre “Cupa Armura”, care va reuni peste 300 de sportivi din toată ţara. Aceştia vor lupta pe categorii de vârstă şi greutate. Vor fi meciuri de K1 atât la juniori, cât şi la seniori, iar câştigătorii vor primi numeroase premii din partea organizatorilor.

Antrenorul “Urban Warrior Gym”, Dan Căpăţînă, pleacă în câştigarea piramidelor cu 10 luptători, care au în palmares numeroase competiţii câştigate. “Războinicii noştri promit meciuri frumoase, având în vedere că mulţi dintre sportivi sunt vizaţi pentru viitoare gale la profesionişti”, a declarat antrenorul Dan Căpăţînă.

C.S. Urban Warrior a reprezentat cu succes Brăila în decursul anului la numeroase competiţii de profil din ţară, câştigând zeci de medalii pentru municipiul nostru.
Categorie articol: 

Comentarii