Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luptători de top din Europa îşi împart pumni şi picioare la Brăila

Ieri, toţi sportivii care se vor înfrunta în gala din această seară au participat la cântarul oficial şi au pozat "fioros" pentru materialele promoţionale. "Sperăm să avem un show reuşit la Brăila, în afară de lupta propriu-zisă oamenii vor să vadă spectacol şi noi asta ne dorim să le oferim. Avem sportivi valoroşi, luptători care au un cuvânt de spus în acest domeniu, se anunţă meciuri incediare. Sperăm ca atât telespectatorii, cât şi spectatorii să fie foarte mulţumiţi", a declarat preşedintele Superkombat World Grand Prix, promoterul Eduard Irimia. Acesta a mai anunţat că singura modificare în programul luptelor este faptul că românul Cătălin Moroşanu nu se va mai lupta cu francezul Noel Cadet, ci cu olandezul Michel Andrade. "E neplăcut ce s-a întâmplat, dar Cadet a fost reţinut de autorităţile franceze pe aeroport, când să plece în România, deoarece se pare că avea asupra lui nişte substanţe de dopaj. Oricum, chiar dacă acum situaţia s-a rezolvat în Franţa, nu ar mai fi putut lupta, având în vedere faptul că exista suspiciunea că ar fi luat acele substanţe. Din nefericire pentru Moroşanu, faptul că i s-a schimbat adversarul în ultimul moment nu pică foarte bine. În general, a avut uşoare probleme în meciurile în care i s-a întâmplat asta, pentru că el se pregăteşte pentru adeversarul cu care ştie că va lupta. Să sperăm că, totuşi, asta nu îl va împiedica foarte mult", a mai adăugat Irimia.
Spectacolul din această seară va dura 2 ore şi jumătate şi va fi transmis în direct de către Eurosport în 83 de ţări, pe 4 continente, şi în reluare în America Latină. Peste 200 de milioane de telespectatori vor urmări gala de la Brăila.
Main event-ul va fi meciul dintre Stephan Leko (Germania) şi Sebastian van Thielen (Belgia), urmat de cel dintre Ricardo van den Bos (Olanda) şi Pavel Zuravlev (Ucraina). Cel care va câştiga piramida va merge în finala de la Frankfurt. Vor putea fi apoi urmărite superfight-urile dintre Cătălin Moroşanu şi Michel Andrade (Olanda), Tomas Pakutinskas (Lituania) vs Lucian Danielescu (Romania), Benjamin Adegbuyi (Romania) vs Martin Hauser (Slovacia), Frank Munoz (Spania) vs Redouan Cairo (Olanda), Corneliu Rus (Romania) vs Mindaugas Sakalauskas (Lituania) - meci rezervă.
Categorie articol: 

Comentarii