Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lupascu si Bandarica au marcat golurile gazdelor in amicalul de sambata

Fara Vioreanu, Paraschiv, Barbu, Vali Alexandru - accidentati si Balta, invoit de conducerea tehnica, dar si fara Stoian, la serviciile caruia s-a renuntat, Viitorul Insuratei a dominat ostilitatile in cel de-al doilea amical, cel derulat sambata in compania liderei Ligii a IV-a, Abatorul Slobozia, dar a marcat numai de doua ori, prin Lupascu si Bandarica.
"M-a multumit rezultatul, nu insa si organizarea jocului. A fost un meci fara valente tehnice deosebite, in care am ratat foarte mult. Lupascu a fost in patru randuri singur cu portarul, Matei a avut sansa sa inscrie, dar un fundas al oaspetilor a scos mingea de pe linia portii, Paduraru de asemenea s-a jucat de doua ori cu ocaziile avute. Sper ca pe viitor sa ne concentram mai mult in fata portii si sa nu mai ratam cu atata nonsalanta", a declarat Ionel Iuga.
Antrenorul gazdelor a inceput meciul in formula Tudor - Bogdan, Cheles, Paduraru, A. Coman - Baicu, Matei, Musat, Bandarica - Hutu, Lupascu, iar in repriza a doua, la gazde au mai evoluat Mirescu, Valentin Gheorghe, Vasilache, Ciubota si Adrian Andrei.
Miercuri, de la ora 14.30, Viitorul Insuratei va juca pe teren propriu in compania Deltei Tulcea dupa care, incepand de vineri, 30 ianuarie si pana pe 8 februarie, tot lotul va efectua un cantonament centralizat la Insuratei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii