Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucrarile la drumul expres Galati-Braila ar putea incepe anul vitor

Lucrarile de executie la drumul expres ce va lega municipiile Galati si Braila ar putea incepe anul viitor, in acest moment fiind deja demarata licitatia pentru studiul de prefezabilitate, a declarat, Ludovic Orban, ministrul Transporturilor.
"Drumul expres Galati - Braila este la ora actuala in licitatie pentru studiul de prefezabilitate. Urmeaza ca la jumatatea anului 2008, la 1 iulie, sa putem facem licitatia pentru darea in executie", a spus Orban.
Soseaua va avea patru benzi si va fi construita in paralel cu actualul DN 22 B. Ministrul a mai promis ca va lega aglomerarea urbana Galati-Braila de autostrada, existind doua variante.
"Ca si obiective, impreuna cu Victor Dobre (secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, n.r.) am discutat si vom demara procedurile pentru studiile de prefezabilitate pentru legarea acestei aglomerari urbane Galati -Braila de autostrada", a mai spus Orban.
Ministrul a precizat ca are de ales intre doua variante: legarea de Autostrada Soarelui in dreptul localitatii Drajna, prin largirea pe patru benzi a drumului care exista la ora actuala pe ruta Drajna - Slobozia - Braila - Galati sau legarea de viitoare autostrada de pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Focsani.
"Trebuie analizata care este varianta cea mai eficienta, cea mai ieftina si cea mai buna", a mai spus ministrul Transporturilor.
Categorie articol: 

Comentarii