Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucrare colectiva "Utilizarea tehnologiei informatiei in lectii"

Cadrele didactice care folosesc in procesul de predare mijloacele TIC, intelegind prin acestea calculator, videoproiector, aparatura multimedia, si vor sa impartaseasca din experienta lor celor care sint interesati de acest domeniu, pot publica un articol intr-o lucrare colectiva, prin care sa dea exemple de buna practica in acest sens.
Colegiul National "Samuil Vulcan" Beius in colaborare cu Fundatia Culturala "Samuil Vulcan" editeaza lucrarea "UTIL - Utilizarea tehnologiei informatiei in lectii".
O prima sectiune a lucrarii va contine o colectie de articole ale unor cadre didactice care au beneficiat de grantul UTIL, finantat de Ministerul Educatiei, Cercetatii si Tineretului. A doua sectiune este dedicata cadrelor didactice care exploateaza noile tehnologii, dar care nu au beneficiat de acest program.
Lucrarea va avea ISBN si va fi publicata pina la finele acestui an. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa trimita lucrarile pina pe 30 octombrie, la adresa de e-mail: claudiaburan@yahoo.com, cu subiectul "Lucrare UTIL".
Articolul nu va avea mai mult de 3-4 pagini, format A4, fontul Times New Roman, iar pe linga text, autorii pot include si imagini.Lucrarea va fi publicata integral, la realizarea lui putind participa maxim 3 persoane.
Editorii percep, in schimb, o taxa de publicare de 8 RON pentru fiecare pagina, iar dupa publicare, autorul sau colectivul de autori va primi un exemplar din cartea UTIL. Cei care doresc sa publice in lucrarea colectiva pot obtine informatii suplimentare la persoana de contact prof. Claudia Buran, adresa de e-mail: claudiaburan@yahoo.com sau la Colegiul National "Samuil Vulcan" Beius, e-mail: cnsvbeius@yahoo.com.
Categorie articol: 

Comentarii