Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucrările la Podul suspendat peste Dunăre avansează

• este mesajul pe care au ţinut să îl transmită, ieri, primarul Marian Dragomir, preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac şi vicepreşedintele CJ Ionel Epureanu • aceştia au mers pe şantier pentru a urmări lucrările • cei trei au punctat că există o mobilizare generală pe tema relocării reţelelor electrice şi de telefonie din zonă

 

“Podul de la Brăila prinde contur!!!”, este mesajul pe care liderii administraţiei locale au ţinut să îl transmită, ieri, ca urmare a unei vizite efectuate pe şantier. Atât primarul Marian Dragomir, cât şi preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac au postat pe reţelele de socializare un mesaj în care au anunţat că şi-au adus aportul la mobilizarea generală pe tema relocării reţelelor electrice şi de telefonie din zonă. Din fotografiile prezentate de aceştia, dar şi din mesaj, reiese că pe şantier a fost prezent şi vicepreşedintele CJ Brăila, Ionel Epureanu.  

“Lucrare avansată, care prinde contur - pentru prima oară construcţia piciorului podului este vizibilă pentru trecători. Vor fi două turnuri de aproape 200 de metri înălţime de care se vor prinde două cabluri de oţel care vor susţine un tablier metalic de peste 20.800 de tone. Între cele două turnuri deschiderea podului va fi de aproape 1.120 de metri, puţin mai mică decât deschiderea celebrului pod Golden Gate din San Francisco. Ajutăm de fiecare dată!!!”, au scris Dragomir şi Chiriac pe Facebook.
Categorie articol: 

Comentarii