Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucian Căprariu îi invită pe consilierii locali să joace în filme cu proşti

Acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată la cea main recentă şedinţă a CLM Brăila. Evident, fiind la început, consilierul independent Căprariu s-a prezentat cu scule rudimentare, mai exact cu un telefon, cu care a încercat să transmită live şedinţa, însă bateria şi internetul de slabă calitate l-au trădat. Asta e, începutul e greu în orice activitate. Însă, efortul merită apreciat.
Consilierii locali de la partide ar trebui să îi mulţumească lui Lucian Căprariu pentru că le oferă ocazia să joace în filme cu proşti. Până acum nu afla nimeni de talentele lor în linguşeli, combinaţii şi alte însuşiri ale actorilor politici, în general. Problema e că de când Căprariu a zis de-acum celebrul „Action!" sau, mă rog, „Motor!" (că doar suntem români, bre), consilierii locali care compun coaliţia aflată la putere în mini-parlamentul local au început să dea semne de nervozitate. Că stai, bre, că de ce ne filmezi? De la ce ziar ziceai că eşti matale? Lucian Căpariu are tot dreptul să filmeze şedinţele CLM, care sunt publice. Are cineva-ceva de ascuns? Păi, dacă nimeni nu are nimic de ascuns, atunci lăsaţi-l pe Căprariu să filmeze, după care să vă pună pe Facebook.
Am auzit unele voci care spuneau că demersul lui Căprariu este inutil, atâta timp cât şedinţele CLM Brăila sunt publice, aşa că orice brăilean interesat poate veni să îi vadă pe viu pe consilierii locali. Aşa este, şedinţele CLM Brăila sunt publice şi deschise oricărui cetăţean, dar aţi văzut la ce ore sunt programate aceste şedinţe? De regulă, şedinţele sunt puse la ore la care brăilenii sunt la muncă. Poate doar pensionarii să poată veni la aceste şedinţe, dar şi lor le e greu, că mai au nepoţi de crescut, plus probleme de sănătate.
Prin urmare, cel mai comod lucru este ca aceste şedinţe să fie filmate şi puse la dispoziţia publicului larg, care este interesat de activitatea consilierilor locali. Cum ziceam, este de apreciat demersul lui Lucian Căprariu, dar el ar face bine să lase pe mâinile profesioniştilor procesul de filmare, pentru că, totuşi, brăilenii nu l-au trimis prin votul lor în CLM Brăila doar ca să o facă pe operatorul TV.

 
Categorie articol: 

Comentarii