Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucian Bute a început antrenamentele în România pentru meciul cu Mendy

Lucian Bute a început sâmbătă antrenamentele, iar gazdele de la Hotelul JW Marriott i-au pus la dispoziţie un mini gym, în timp ce antrenorul Stephan Larouche l-a "încărcat" cu un program de pregătire spartan, bazat pe antrenamente fizice, două şedinţe pe zi, informează site-ul www.lucian-bute.ro.
"Alergare pe bandă, flotări, genuflexiuni, sărituri la coardă. După o oră, când calvarul părea a se fi terminat, Lucian intră în bazin pentru câteva ture de înot. Apoi saună. E bună şi pentru relaxare, dar şi pentru a mai da jos din kilogramele pe care Lucian le are în plus", scrie site-ul mentionat. "Totul e în grafic. Nu vor fi probleme cu categoria", a spus Larouche.
De azi Bute va începe şi pregătirea specifică la sala de box. Dimineaţa va face box, iar seara alergare. În ultima săptămână, programul se va inversa, Lucian urmând a-şi regla loviturile seara. 110 reprize de sparring a făcut Bute pentru meciul cu Jean Paul Mendy, care avea loc în 9 iulie la Romexpo.
Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, pe 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii