Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu va rămâne la conducerea naţionalei şi după meciul cu Bosnia

"Eu nu cred că va fi ultimul meci cu Bosnia pentru Lucescu. Ar trebui să găsească un antrenor. Cine să vină? Olăroiu nu vrea, a plecat. Piţurcă nu vrea. Hagi, nu cred că vrea nici el. Poate vine Rednic. E posibil şi Hagi la naţională... Eu cred că ei ar miza pe Hagi acum. Sau Piţurcă. Dan Petrescu a confirmat deja, la echipa naţională n-are cu ce", a spus Becali.

Finanţatorul stelist consideră că echipa naţională a României trebuie întinerită pentru a avea rezultate. "Să vină cineva acum la naţională şi să aibă curajul să înnoiască din temelii echipa, cu jucători ca Torje, Alexe, Tănase, Răduţ, Gardoş, Grigore, Latovlevici, Matei sau Râpă. Trebuie să vină cineva care să aibă curajul să uite tot trecutul. Noi n-avem nici mijlocaşi. Poate Bourceanu ar fi. Echipa n-are creier la mijloc", a mai spus el.

Becali crede că atacantul Adrian Mutu nu mai poate fi o soluţie pentru viitorul echipei naţionale a României. "Mutu îl ţii încă doi ani, mai joacă, dar în doi ani nu putem face nimic. Noi trebuie să construim pentru patru, cinci ani", a explicat Becali.

Echipa naţională a României întâlneşte la 3 iunie, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012. Selecţionerul Răzvan Lucescu ar urma să părăsească prima reprezentativă, în cazul în care aceasta va pierde partida de pe teren propriu cu Bosnia-Herţegovina.
Categorie articol: 

Comentarii