Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu: Sunt mindru de jucatorii tineri pe care i-am crescut

Antrenorul roman al echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ca este mai multumit de cresterea si educarea jucatorilor tineri decit de orice titlu cistigat de-a lungul carierei sale, informeaza site-ul ukrainiansoccer.net.
"A ajuta tinerii jucatori sa progreseze, a-i educa si a-i calauzi spre marea performanta reprezinta lucrul cel mai de pret al carierei mele de antrenor, de care sint mindru. Nici un titlu cucerit nu se compara cu asa ceva", a declarat Lucescu.
Tehnicianul roman considera ca a apreciat mereu calitatea fotbalului jucat de echipele pe care le-a antrenat. "Cind eram la Internazionale Milano, echipa a avut o medie de cinci goluri pe meci in primele cinci jocuri, un record absolut pe San Siro", a precizat Lucescu.
Despre perioada in care a lucrat in Italia, tehnicianul roman s-a aratat multumit de cei opt ani de antrenorat. "Nu foarte multi tehnicieni rezista o astfel de perioada de timp in Italia, iar faptul ca am rezistat opt ani inseamna ca mi-am facut bine treaba acolo. Ramin cu regretul perioadei de la Inter Milano. Am preluat echipa in decembrie, ori la o echipa mare trebuie sa incepi lucrul inainte de startul sezonului", a precizat Lucescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii