Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu spune ca George Copos decide daca Marcelo ramine la Rapid

Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat, marti, inaintea antrenamentului de dupa-amiaza, ca principalul actionar George Copos este cel care decide daca mijlocasul brazilian Marcelo Ribeiro dos Santos va ramine in lotul formatiei giulestene.
"Singurul care decide daca Marcelo ramine la Rapid este domnul Copos. Dinsul si presa. Eu unul nici nu vreau sa mai comentez", a afirmat, ironic, Lucescu.
Tehnicianul a refuzat sa spuna daca mijlocasul brazilian, adus in probe pentru a acoperi locul liber lasat de plecarea armeanului Artavazd Karamyan, va face deplasarea in aceasta seara cu Rapid in turneul din Cipru. "Nu am ce sa spun acum. N-as putea sa-mi dau cu parerea despre un jucator dupa cinci zile de antrenamente si 20 de minute jucate. Ar mai fi nevoie de zece zile si atunci voi putea spune mai multe. Nu stiu daca merge cu noi in Cipru, vom vedea", a spus antrenorul formatiei Rapid.
Intrebat daca nu este frustrant ca Rapid sa participe intr-un turneu din Cipru, iar rivanele Dinamo si Steaua sa joace in Cupa UEFA, Razvan Lucescu a raspuns: "Nu. Face parte din fotbal. Anul acesta n-am reusit sa ne mai calificam ca in sezonul precedent. Raminem insa cu bucuria ca am capatat experienta si ca am adus in centrul atentiei o echipa Rapid care acum un an si jumatate nu exista".
Lucescu este de parere ca sanctiunea cu disputarea a trei partide la cel putin 150 de kilometri distanta de Bucuresti primita de formatia Steaua din partea Comisiei de Disciplina a FRF ar putea fi redusa la Comisia de Apel. "Nu stiu daca aceasta sanctiune va ramine definitiva. Dar noi nu trebuie sa ne gindim la ce fac altii, ci la ce facem noi", a adaugat Lucescu.
Tehnicianul a precizat ca oficialii echipei Rapid au decis ca partida cu Poli Timisoara, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I, sa se dispute la Brasov. Comisia de Apel a Federatiei Romane de Fotbal a suspendat pentru o etapa terenul propriu al formatiei Rapid, obligind-o pe aceasta sa joace la o distanta de cel putin 150 de kilometri de Bucuresti in urma incidentelor de la partida cu Pandurii, din etapa a XVIII-a a Ligii I.
Antrenorul formatiei giulestene considera ca violentele de pe arene, care au avut loc in ultima perioada, nu sint doar problema sportului. "Nu e o problema a sportului, e o problema sociala. In lume e o tensiune foarte mare, sint frustrari mari, iar in astfel de momente ies la iveala", a explicat Lucescu.
Mijlocasul Nicolae Grigore a declarat, marti, ca nu si-a format deocamdata o parere despre brazilianul Marcelo. "Este un jucator care are si calitati, dar si defecte. Acum depinde de antrenor si de conducatori daca el va continua la Rapid sau nu", a spus Grigore.
Referitor la incidentul din Portugalia, in care directorul executiv al clubului Dinamo, Cristian Borcea, s-a lovit cu balonul in figura, Grigore a afirmat ca acest lucru i se poate intimpla oricui. El a precizat insa ca, intr-un meci intre conducerile cluburilor Rapid si Dinamo, cu siguranta echipa giulesteana ar cistiga. "Domnul Copos ar fi atacant cu siguranta, chiar si golgheter. Oricum, ar fi mai bun decit Borcea", a mentionat amuzat Grigore.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii