Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu se asteapta ca George Copos sa puna si in retur presiune pe echipa

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca se asteapta ca principalul actionar al FC Rapid, George Copos, sa puna "presiune suplimentara" pe echipa, chiar daca acesta a afirmat ca nu va mai face acest lucru odata cu reluarea campionatului.
"In perioada de pregatire care incepe trebuie sa ne intarim in primul rind psihic si sa ne asteptam ca vom fi din nou singuri, ca vom fi poate din nou dezavantajati, asa cum s-a intimplat pina acum si ca va fi din nou o presiune suplimentara din partea patronului. Trebuie sa fim pregatiti sa trecem peste asta, pentru ca au fost cazuri cind n-am stiut sa gestionam astfel de momente, care in cele din urma ne-au costat cele doua meciuri din finalul turului", a afirmat Lucescu.
Tehnicianul a avut o reactie ironica in momentul in care directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a dezmintit faptul ca persoane din conducerea clubului negociaza cu antrenorul Ioan Andone. "Oricum negocieri cu antrenorii la Rapid vor fi saptaminal", a spus rizind Lucescu.
Razvan Lucescu sustine ca lotul pe care il are acum la dispozitie este unul"puternic", dar a precizat ca ar mai avea nevoie de un mijlocas de banda. "Ma bucur ca a venit Ionel Ganea, dar ar mai fi nevoie de un jucator care sa ne acopere benzile pentru ca problema lui Karamyan nu a fost inca rezolvata. Desi noi il dorim, iar el vrea sa continue la Rapid. Imi doresc un jucator de banda pentru a acoperi o eventuala plecare a lui Karamyan", a adaugat Lucescu.
Atacantul Ionel Ganea, prezentat oficial de gruparea giulesteana, a declarat in cadrul conferintei de presa ca Rapid nu mai poate spera la cistigarea titlului. "Tinind cont de diferenta de puncte dintre Dinamo si Rapid, lupta pentru titlu in ceea ce ne priveste e terminata. Cele mai puternice adversare ale Rapidului ramin Steaua si Dinamo. La ce valoare are acum Rapidul, va fi destul de greu sa ne atingem obictivele, dar eu cred ca vom reusi", a explicat Ganea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii