Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Lucescu are contract ferm, nu are cum să plece la Unirea şi nici să antreneze în paralel"

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, sâmbătă, agenţiei NewsIn, că nu există nicio posibilitate ca Răzvan Lucescu să antreneze concomitent naţionala României şi echipa Unirea Urziceni, întrucât contractul încheiat cu FRF îi interzice categoric acest lucru.

"Ştiu că Dan Petrescu îşi va rezilia contractul cu Unirea Urziceni, mă aşteptam la acest lucru, dar nu se pune problema ca înlocuitorul său să fie Răzvan Lucescu. Selecţionerul României are un contract ferm şi nu se pune problema să pregătească în acelaşi timp şi Unirea Urziceni, şi prima reprezentativă. Nu există nicio posibilitate de reziliere a contractului pe care Răzvan l-a încheiat cu FRF numai pentru ca el să antreneze Unirea", a spus Lupescu.

Dan Petrescu a demisionat, sâmbătă, din funcţia de antrenor principal al campioanei României, Unirea Urziceni, iar luni îşi va rezilia contractul cu formaţia ialomiţeană. "Are oferte mult mai bune, din Rusia şi Arabia Saudită, şi poate era normal pe undeva să plece odată şi odată", au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul clubului ialomiţean.
Conform Realitatea TV, Petrescu a decis să încheie colaborarea cu gruparea ialomiţeană în urma unei dispute cu patronul Dumitru Bucşaru, care nu i-a garantat menţinerea lotului actual, iar conducerea încearcă să-l angajeze pe selecţionerul Răzvan Lucescu.
Categorie articol: 

Comentarii