Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luceafarul nu au trecut de etapa de zona a Memorialului "Gheorghe Ola"

Dupa ce a cistigat etapa judeteana a Memorialului "Gheorghe Ola", la categoria de virsta, copii nascuti in anul 1999, Luceafarul a participat la Techirghiol, la etapa de zona alaturi de formatiile Dinamo Bucuresti, Steaua Dunarii Galati si Palatul Copiilor Constanta.
In primul meci Luceafarul a remizat, 1-1 cu Steaua Dunarii Galati, insa daca ar fi marcat macar jumatate din ocaziile create, elevii lui Dumitru Bulancea ar fi cistigat detasat acest joc.
"Am condus cu 1-0, in urma golului marcat de Valentin Munteanu si apoi am ratat sase sapte ocazii mari, printre care s-au consemnat si patru bare. In fotbal, daca nu marchezi tu o face echipa adversa, astfel ca ocaziile s-au razbunat, galatenii au restabilit egalitatea si noi am pierdut puncte pretioase", a precizat Dumitru Bulancea.
Cu moralul afectat dupa semiesecul din partida inaugurala, brailenii au cedat la scor, 1-5, partida cu principala candidata la locul intii, Dinamo Bucuresti, cu toate ca in opinia antrenorului Dumitru Bulancea brailenii au realizat un joc bun.
Valentin Munteanu si-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, insa colegii lui au ratat din nou patru situatii clare de a inscrie si dinamovistii s-au detasat pe finalul jocului in cistigatori.
"In opinia tuturor tehnicienilor prezenti la Techirghiol, acesta a fost cel mai bun meci al turneului. Dinamovistii au condus cu 2-0, noi am redus din diferenta, insa ne-am jucat din nou cu ocaziile si am pierdut efectiv sansa de a obtine un rezultat favorabil in fata unei echipe cu pretentii", si-a reamintit Laurentiu Calu, patronul echipei brailene.
In ultima partida Luceafarul a cistigat cu 6-0 partida cu Palatul Copiilor din Constanta. Pentru invingatori Valentin Munteanu a marcat de trei ori, Madalin Calu, Armando Moisi si Adrian Ionescu cite un gol, un succes in urma caruia Luceafarul si-a adjudecat locul al doilea.
Dinamo Bucuresti s-a calificat pentru faza urmatoare a competitiei, iar Luceafarul s-a ales cu un premiu special, pentru ca Ionut Gurau a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.
Jucatorii care s-au remarcat la acest turneu au fost Liviu Gheorghe, mai ales pentru prestatia din partida inaugurala, Madalin Calu, care a avut o evolutie foarte buna in intilnirea cu Dinamo, Valentin Munteanu si Armando Moisi.
"Fiind prima noastra participare la o competitie de o asemenea anvergura, consider ca ne-am descurcat onorabil. Iar in sprijinul acestei afirmatii vin doua argumente clare, trei dintre copiii nostri au intrat in vederile lotului national la grupa 1994-1995, iar la finalul turneului, Dan Ionescu, presedintele Comisiei de juniori din cadrul FRF ne-a promis un turneu gratuit in Franta", a mai precizat Laurentiu Calu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii