Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luceafarul a invins LPS-ul din Galati cu 5-0

Echipele scolii de fotbal Luceafarul au reusit sa-si mai treaca in palmares trei victorii.
Copii nascuti in 1997 au cistigat cu 4-0 amicalul cu formatia Caz Tour din Ivesti, in urma golurilor marcate de Florin Coman 2, Sorin Nicolae si Marius Gavrola. La Ivesti, formatia braileana a mizat pe urmatorul lot de jucatori, Mihaita Baisan, Paul Ioan, Marius Moroianu, Dan Panait, Marius Gavrila, Teo Visan, Florin Coman, Sorin Nicolae, Sabin Stingaciu, Nicusor Andrei, Alexandru Mihalache.
Simbata trecuta Luceafarul a cistigat cu 5-0 intilnirea cu LPS Galati, in partida echipelor formate din copii nascuti in anul 1999. Golgeterul brailenilor a fost Vali Munteanu, care a realizat un hat trick, celelalte doua goluri ale invingtorilor fiind marcate de Madalin Calu si Liviu Gheorghe. La aceasta categorie de virsta, in afara de marcatorii golurilor Luceafarul i-a avut in lot pe Ionut Gurau, Andrei Ionescu, Armando Moisi, Ianos Kovacs, Sorin Sima, Alexandru Turcu si Mihaita Banica.
A doua zi a venit rindul copiilor nascuti in anul 1998 sa intre in scena. La aceasta categorie de virsta Luceafarul a repurtat o victorie categorica in fata echipei CS Bujorii Tg. Bujor. Vali Radu a perforat poarta adversa de cinci ori, Vali Munteanu a marcat din nou de trei ori iar Florin Coman a realizat o "dubla".
Luceafarul a a avut urmatorul lot: Angel Bratu, Emi Gaspar, Dragos Andone, Stefan Zaharia, Marius Radu, Razvan Marinescu si Marius Boga.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii