Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AS Luceafarul a inceput sa obtina primele succese

In week-endul trecut pe terenul sintetic din parcul Monument s-a desfasurat o competitie de minifotbal "Cupa Luceafarul" turneu organizat de clubul AS Luceafarul, o scoala de fotbal nou infiintata care are ca obiectiv depistarea si formarea tinerelor talente in sportul rege. Initiatorul acestui proiect, Laurentiu Calu si-a ales un colectiv de tehnicieni, cu state vechi in domeniu precum Nicusor Baldovin, care se ocupa de grupele 1996-1997, Adrian Baldovin si Ionel Dragoi, responsabili la grupele 1998-1999 si respectiv 2000-2001.
La competitia organizata simbata au participat in afara de clubul organizator gruparile galatene Galactic, la care antrenor este Nelu Chebac si Otelul cu doua echipe.
Elevii lui Ionel Dragoi au avut o evolutie foarte buna si au incheiat competitia pe primul loc la categoria de virsta 2000-2001, printre remarcatii tehnicianului brailean numarindu-se Valentin Munteanu, Madalin Calu, Gigel Bordei, Andrei Ionescu, Angel Buzea si Alexandru Giurgiu.
"Ce pot spune atunci cind totul iti iese asa cum doresti decit ca a fost un turneu reusit si ca toata lumea a fost multumita. Pentru ca si in judetele limitrofe exista astfel de scoli de fotbal vom organiza si un minicampionat la care deja si-au manifestat intentia de a participa echipe din Galati, Tulcea si Focsani. Noi vom continua actiunea de selectie la toate categoriile de virsta, iar cei interesati pot veni in fiecare dupa-amiaza incepind de marti si pina vineri la terenul sintetic din Monument pentru a da probe", a declarat fosta glorie a fotbalului brailean Ionel Dragoi.
La grupa 1998-1999 echipa gazda a incheiat competitia pe locul al treilea, acelasi pe care s-a clasat in urma cu doua saptamini la memorialul "Surian Borali" de la Galati. La aceasta grupa de la AS Luceafarul s-au remarcat portarul Lucian Piticas si jucatorii de cimp Valentin Radu si Covacs Ianos.
Categorie articol: 

Comentarii