Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luceafarul a cistigat Cupa Craciunului

Saptamina trecuta, doua echipe ale Scolii de fotbal Luceafarul au participat la Medias, la Cupa Craciunului, iar rezultatele au fost excelente.
La categoria copii nascuti in anul 1999 si mai mici Luceafarul a cistigat locul intii, iar la grupa 1998 s-a clasat pe locul al treilea.
La prima categorie de virsta Luceafarul a trecut cu 4-1, in primul meci din grupa A, de Unirea Alba Iulia, golurile brailenilor fiind marcate de Vali Munteanu 3 si Madalin Calu si apoi a remizat, 1-1 cu FC Brasov, golul din acest meci fiind marcat de cel care avea sa devina cel mai bun jucator al turneului, Vali Munteanu.
In cel de-al treilea joc, Luceafarul a invins la scor, 7-0, echipa gazda, CS Marius Baciu. Golurile invingatorilor au fost marcate de Mihaita Margarit 3, Vali Munteanu, Madalin Calu, Gigel Gheorghe, Andrei Ionescu.
A urmat un alt succes, 2-1 in jocul cu Otelul Galati, partida in care au inscris Calu si Munteanu, iar in ultimul meci din grupa, Luceafarul a trecut cu 1-0 de Steaua Dunarii Galati, cel care a a marcat golul de trei puncte fiind tot golgeterul Vali Munteanu.
In finala mare a turneului formatia braileana a dispus cu 2-1 de cistigatoarea grupei B, Unirea Ungheni. Pentru Luceafarul a marcat Vali Munteanu, insa formatia braileana a beneficiat si de un autogol.

Locul al treilea la grupa 1998

Si la aceasta categorie de virsta Luceafarul a pornit cu dreptul in grupa ei, 1-0 cu Infinity Tirnaveni, golul invingatorilor fiind marcat de Florin Coman.
Brailenii au dispus apoi cu 4-0 de ASA Sibiu, meci in care Florin Coman si Valentin Radu au marcat cite doua goluri, iar in cel de-al treilea meci, Luceafarul a invins cu 3-0 pe Unirea Alba Iulia. Radu 2 si Coman au marcat golurile brailenilor in aceasta partida.
Luceafarul a pierdut 0-1 partida cu Vointa Sibiu, dar a cistigat cu 3-1 jocul cu CS Marius Baciu si dreptul de a disputa finala mica.
In meciul pentru locurile 3-4, Luceafarul a invins cu 3-1 pe Gaz Metan medias si a ocupat in final locul al treilea.
"A fost un turneu reusit pentru ca au fost multe echipe puternice din Ardeal, dar si din zona noastra. Ceea ce m-a bucurat si de aceasta data, pe linga locurile obtinute citiva copii de-ai nostri au fost remarcati de tehnicienii prezenti la Medias", a declarat Adrian Baldovin.
Cele doua echipe au fost insotite la acest turneu de Laurentiu Calu, Dumitru Bulancea si Adrian Baldovin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii