Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luceafărul, pe podium de două ori

Echipa şcolii de fotbal Luceafărul, alcătuită din fotbalişti de la mai multe grupe de vârsă a participat în ultimele săptămâni la două competiţii şi la ambele a urcat pe podium.
La memorialul "Nicolae Burcea" unde au participat echipe formate din copii născuţi în anul 1999, Luceafărul a învins ambele formaţii din grupa sa, pe LPS Vaslui şi Oţelul Galaţi, a trecut în semifinale cu 1-0 de Steaua Dunării, dar s-a înclinat în finală, în faţa Academiei Gheorghe Hagi.
După câteva zile, Luceafărul a reprezentat Brăila la "Turneul euroregiunilor", o competiţie care s-a derulat în Republica Moldova şi la care au participat echipe din ţara organizatoare, România şi Ucraina.
După ce au câştigat grupa, învingând cu acelaşi scor, 6-0, pe FC Cahul 2005 şi pe FC Cantemir, brăilenii au trecut în penultimul act cu 2-0 de o formaţie din Ucraina.
Luceafărul a pierdut însă tot cu 2-0 finala susţinută în compania echipei FC Cahul.
"Sunt foarte mulţumit de evoluţia tuturor copiilor care au participat la ambele turnee. Am întâlnit formaţii puternice cu stiluri diferite, dar ne-am acomodat rapid cu sistemul lor de joc şi am obţinut rezultate bune. Vreau să mulţumesc pe această cale conducerii oraşului pentru că ne-a acordat şansa de a reprezenta Brăila la Turneul euroregiunilor", a declarat Laurenţiu Calu, preşedintele Şcolii de fotbal Luceafărul.
La aceste turnee, lotul formaţiei brăilene a fost alcătuit din următorii jucători: Ionuţ Gurău, Armando Moisi, Ştefan Zaharia, Kovacs Ianoş, Alexandru Turcu, Florinel Coman, Liviu Gheorghe, Vali Munteanu, Mihăiţă Bănică, Mădălin Calu, Andrei Ionescu, Sorin Sima, Mihăiţă Mărgărit, Davide Riga.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii