Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luceafărul, campioană judeţeană la fotbal U13

• echipa brăileană va participa la turneul de zonă de la Focşani, alături de Politehnica Iaşi, Luceafărul Galaţi şi Juniorul Berceni

 

Campionatul judeţean de fotbal, competiţie rezervată categoriei de vârstă U13, organizată de AJF Braila, a fost câştigat în acest an de echipa Luceafărul Brăila, pregătită de profesorul Nicuşor Baldovin. Echipa brăileană a avut un parcurs forte bun, a bifat 15 victorii şi a suferit doar o singuă înfrângere. Linia de clasament a fost de asemenea una foarte bună cu 100 de goluri înscrise şi cu doar 8 primite.

Clubul Luceafărul a fost învitat de AJF Brăila la finala Cupei României, faza judeţeană, iar la Însurăţei jucătorii pregătiţi de Nicuşor Baldovin au jucat un meci demonstrativ.

Luceafărul Brăila va participa la etapa de zonă a Campionatului Naţional de fotbal U13, la Focşani, în perioada 7-9 iunie, competiţie la care şi-au asigurat biletele Politehnica Iaşi, Luceafărul Galaţi şi Juniorul Berceni.

Lotul echipei Luceafărul Brăila: Mario Roşianu, Mario Naiman, Adrian Stoica, Florin Lazăr, Bogdan Curcă, Sabin Stoica, Cosmin Ştefănescu, Alin Marin, Cosmin Căldăruş, Robert Brăilă, Ştefan Gafon, Darius Păiş, Rareş Cotigă, Robert Roman, Mario Bârsan, Mario Caragaţă.
Categorie articol: 

Comentarii