Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luceafărul şi Star's învingătoare la Cupa Atletic - junior, ediţia I

În weekend-ul trecut, la Brăila s-a desfăşurat turneul naţional de fotbal Cupa Atletic - junior, ediţia I, competiţie organizată de C.S. Atletic Brăila şi Fundaţia "Fiii Brăilei", iar printre colaboratori s-au regăsit Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi CF Brăila. La competiţie au participat cluburi sportive din 9 oraşe: Bucureşti, Buzău, Focşani, Galaţi, Ianca, Piatra-Neamţ, Ramnicu Sărat, Tecuci şi Brăila.

La prima ediţie a acestui turneu cluburile brăilene au avut prestaţii foarte bune, Star'S şi Luceafărul au câştigat competiţiile la grupele 2003 şi respectiv 1999, iar Atletic a obţinut două locuri trei.

Primele trei clasate de la fiecare categorie de vârstă au primit cupe, diplome şi medalii din partea Fundaţiei "Fiii Brăilei". Premiile au fost acordate de Sergiu Diacomatu, preşedintele fondator al Fundaţiei "Fiii Brailei" în cadrul unei ceremonii desfăşurate pe stadionul Progresul.

"A fost o reală plăcere să fim alături de cei mici. Acesta a fost unul dintre primele turnee de nivel naţional pe care le-am organizat şi mă bucur că echipele din Brăila s-au numărat printre protagoniste. Ne vom implica în continuare în astfel de acţiuni, de altfel cred că voi prelua un club de juniori cărora să le oferim toate condiţiile pentru a face performanţă", a declarat la festivitatea de premiere Sergiu Diacomatu, preşedintele Fundaţiei "Fiii Brăilei".

La rândul său, Adrian Baldovin consideră că graţie sprijinului acordat de Fundaţia "Fiii Brăilei" acţiunea şi-a atins scopul.

"Mulţumesc Fundaţiei "Fiii Brăilei" şi tuturor celor care ne-au sprijinit şi sunt convins că nu ne-am făcut de râs, cluburile din Brăila au fost la înălţime. Micuţii fotbalişti de la noi au potenţial, dovadă stând rezultatele de la acest turneu, unde printre învinsele brăilenilor s-au numărat cluburi cu tradiţie în fotbalul juvenil", a punctat Adrian Baldovin, antrenorul clubului Atletic.

Clasamentele pe categorii de vârstă:
Grupa 2003
1 Star'S Brăila
2 Prosport Focşani
3 Atletic Brăila
Grupa 2001
1 Oţelul Galaţi
2 Şoimii Buzău
3 Prosport Focşani
Grupa 2000
1 Oţelul Galaţi
2 Săgeata Tecuci
3 Atletic Brăila
Grupa 1999
1 Luceafărul Brăila
2 Dinamo Bucureşti
3 LPS Galaţi
Au mai fost acordate şi premii speciale, pe categorii de vârstă:
Cel mai bun portar
Grupa 2003: Mădălin Stroe - Star'S Brăila
Grupa 2001: Bogdan Nistor - Oţelul Galaţi
Grupa 2000: Ştefan Dediu - Atletic Brăila
Cel mai tehnic jucător
Grupa 2003: Răzvan Popescu - Atletic Brăila
Grupa 2001: Denis Istrate - Şoimii Buzău
Grupa 2000: Robert Pasalău - Prosport Focşani
Golgeterul competiţiei
Grupa 2003: Bogdan Brutaru - Prosport Focşani
Grupa 2001: Ştefan Ciulin - Prosport Focşani
Grupa 2000: Antonio Sefer - Otelul Galaţi
Categorie articol: 

Comentarii