Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A luat un Oscar, dar încă nu a văzut filmul care i-a adus premiul

Actorul Jared Leto, care a primit, anul acesta, premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare secundară masculină, cea a unui transsexual seropozitiv în lungmetrajul "Dallas Buyers Club", a declarat că nu a văzut încă acest film, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.
Într-un interviu acordat săptămâna trecută publicaţiei The New York Times, actorul şi muzicianul în vârstă de 42 de ani a spus: "Nu am văzut filmul. O voi face la un anumit moment, sunt sigur. Dar acum este prea devreme". Totuşi, Leto a spus despre acest rol că "a fost o experienţă frumoasă şi reacţia (publicului, n.r.) a fost cu adevărat minunată".
Acesta a fost primul său rol în ultimii şase ani, după cel din "Recviem pentru un vis/ Requiem For A Dream", iar, când a păşit pe scenă la gala Oscar, a fost marcat de "teamă" şi "panică", a mai spus Leto. Artistul a mai declarat că în viitorul apropiat se va concentra mai mult pe muzică, alături de formaţia sa, 30 Seconds To Mars.
Jared Leto şi-a început cariera în showbiz lucrând ca actor şi a colaborat cu câţiva regizori de excepţie. Astfel, el a lucrat cu David Fincher la filmele "Fight Club - Sala de lupte/ Fight Club" şi "Camera de refugiu/ Panic Room", însă a devenit cu adevărat celebru după ce a lucrat cu Darren Aronofsky la "Recviem pentru un vis/ Requiem for a Dream". Ulterior, Leto a renunţat la filme şi şi-a concentrat întreaga energie asupra trupei sale, 30 Seconds to Mars. Leto a regizat documentarul despre trupa sa, intitulat "Artifact" (sub pseudonimul Bartholomew Cubbins), iar acest film a câştigat premiul publicului la Festivalul de la Toronto din 2012.
Trupa 30 Seconds To Mars a susţinut pentru prima oară un concert în România, în Bucureşti, în iulie.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii