Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

LPS Braila si-a consolidat primul loc in grupa C

In week-endul trecut, sala de sport a Liceului cu Program Sportiv a gazduit cel de-al doilea turneu de handbal rezervat junioarelor III, competitie in urma careia gazdele si-au consolidat pozitia de lidera in grupa C.
La fel ca si la primul turneu, echipa braileana pregatita de profesorul Cristi Preda a cistigat toate jocurile, cu toate ca de aceasta data nu a putut conta pe cea mai valoroasa componenta a sa, Roxana Pavalache, care a fost operata dupa o fractura de clavicula.
LPS Braila a cistigat la scor, 25-10 partida inaugurala cu LPS Focsani dupa care a invins la o diferenta de patru goluri, 20-16 pe LPS Buzau. In cel de al treilea meci, brailencele s-au impus cu 19-12 in fata echipei CSS Slobozia si apoi, cu 17-15 in derby-ul cu galatencele de la CSS.
Principalele marcatoare ale echipei brailene au fost Gabriela Perianu, Livia Oancea, Andreea Cucu si Madalina Popa insa pe parcursul celor patru meciuri s-a mai remarcat si portarul Laura Bujoiu.
"Avind in vedere faptul ca am fost lipsiti de aportul celei mai bune jucatoare de la primul turneu, Roxana Pavalache, rezultatele de la Braila au fost foarte bune si ne-au consolidat primul loc in clasamentul grupei C. Toate partidele au fost grele insa cea cu CSS Galati poate fi considerata derby-ul turneului. Noi ne-am concentrat, am gresit mai putin si am cistigat meritat. S-au remarcat Perianu, Cucu, Popa, Bujoi, dar si o jucatoare cu doi ani mai mica decit celelalte componente, Livia Oancea, de la grupa profesorului Alexandru Viorel. Eu consider ca am luat o serioasa optiune pentru turneul semifinal" a declarat profesorul Cristi Preda.

Podiumul in grupa C are urmatoarea configuratie:
1 LPS Braila 8 8 0 0 167-101 16
2 CSS Slobozia 8 5 1 2 143-124 11
3 CSS Galati 8 4 1 3 173-140 9
Categorie articol: 

Comentarii