Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

LPS Braila a cistigat la scor derby-ul cu Otelul Galati

Pe data de 28 octombrie, in cea de a patra etapa a Campionatului National de handbal pentru juniori I echipa de fete a LPS-ului, pregatita de profesorul Ion Bucovala a cistigat detasat, 36-23 derby-ul cu Otelul Galati. Inaintea acestei runde cele doua formatii imparteau primele doua pozitii din clasamentul grupei C, dupa intilnirea directa doar LPS Braila a ramas singura echipa neinvinsa din grupa. Cele mai prolifice jucatoare brailene au fost si de aceasta data Nicoleta Esanu si Silvia Tudorica.
"Stiam ca va fi un meci greu de aceea l-am pregatit cu mare atentie si fetele au fost foarte receptive la antrenamente. Apararea a fost punctul nostru forte, in atac am gresit foarte putin si acest lucru s-a reflectat in diferenta de 13 goluri cu care ne-am adjudecat acest al patrulea succes din tur. Nu pot sa remarc pe nimeni in mod deosebit, ci tot lotul pe care l-am rulat. Trebuie sa cistigam si partida de la CSS Slobozia pentru a incheia turul fara infringere" a declarat profesorul Ion Bucovala.
Cu maximum de puncte, 8, LPS Braila este lidera grupei C. Pe urmatoarele doua locuri se afla in ordine CSS Constanta si Otelul Galati, ambele cu cite 6 puncte despartite insa de golaveraj.
LPS Braila a inceput meciul cu Otelul in formula de baza, Andreea Dascalu - Nicoleta Esanu, Silvia Tudorica, Claudia Soalca, Alexandra Bujoiu, Elena Dutu, Roxana Paleru, iar in partea a doua au mai evoluat Ana Maria Florea, Alexandra Popa, Claudia Ghinea, Raluca Paleru, Larisa Harapcea si Liliana Andrei.

Echipa de baieti a obtinut prima victorie

Daca la fete LPS-ul a inregistrat numai succese, la baieti pe data de 27 handbalistii juniori I au obtinut prima lor victorie din acest tur.
LPS Braila s-a impus cu 35-24 in fata echipei CSS Constanta si cu doar doua puncte ocupa locul al cincilea in grupa B.
Lidera este in continuare CSS Triumf Calarasi care a acumulat 8 puncte urmata in ordine de LPS Buzau, CSS Galati si CSS Constanta, toate cu cite 4 puncte.
Categorie articol: 

Comentarii