Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

LPS Brăila participă la Braşov la turneul final de handbal al junioarelor IV

De astăzi şi până duminică, la Braşov se defăşoară turneul final al Campionatului Naţional de handbal rezervat junioarelor IV, competiţie la care printre cele 16 participante figurează şi LPS Brăila. Cu o nouă generaţie valoroasă de jucătoare, profesorul Viorel Alexandru consideră că LPS Brăila se poate angrena în lupta pentru medalii. "La Braşov vin cele mai bune echipe din ţară, toate meciurile vor fi dificile, începând cu cele din grupă unde ne vom lupta pentru primul loc cu CSM Bucureşti, HCM Baia Mare şi CSS Drobeta Turnu Severin. Ne vom stabili obiective de la meci la meci şi sper ca la finalul competiţiei să ne regăsim printre laureatele din acest an", a declarat profesorul Viorel Alexandru.
Astăzi, LPS Brăila susţine două partide, de la ora 10.45, elevele profesorului Viorel Alexandru vor juca în sala de sport a Universităţii Transilvania cu HCM Baia Mare, apoi de la ora 17.45, o vor întâlni în Sala Sporturilor pe CSM Bucureşti. Vineri de la 9.30, în ultimul joc din grupa B, LPS Brăila va evolua în compania echipei CSS Drobeta Turnu Severin. Tot vineri încep şi meciurile din faza a doua a competiţiei. Turneul final al Campionatului Naţional de handbal pentru junioare IV este organizat de Asociaţia Judeţeană de Handbal Braşov în colaborare cu Dinamo Braşov şi Corona 2010 Braşov.
Lotul echipei LPS Brăila: Nicoleta Petre, Alexandra Perianu, Daria Ene - portari; Claudia Stroe, Sara Hodiş, Laura Surdu, Andreea Surdu, Mădălina Toma, Mădălina Mănăilă, Alina Bounegru, Ana Maria Nistor, Adelina Iordache, Maria Alexandru, Melania Marin, Andreea Boboc, Violeta Săbăduş - jucătoare de câmp.

 
Categorie articol: 

Comentarii