Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

LPS Brăila, medaliată cu bronz la handbal ONSS

• pentru locul al treilea, formaţia brăileană a învins, la loviturile de departajare, 23-22, echipa Colegiul Economic “Anghel Saligny” din Baia Mare   

 

Echipa de handbal de la LPS Brăila pregătită de profesorii Eugen Jelesneac şi Cristian Preda a cucerit medaliile de bronz la turneul final al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, competiţie rezervată echipelor de liceu.

La Bucureşti, handbalistele brăilene au obţinut două victorii, 29-23 cu LPS Sebeş şi 29-28 cu echipa Colegiului Economic “Anghel Saligny” Baia Mare şi o remiză, 23-23 cu LPS Roman şi a încheiat meciurile din grupă pe primul loc. În semifinale, LPS Brăila a pierdut cu 30-22 partida cu Centrul Naţional de Excelenţă Rm. Vâlcea, iar în partida pentru locurile 3-4 a întâlnit-o din nou pe adversara din grupă, Colegiul Economic “Anghel Saligny” Baia Mare. Meciul a fost echilibrat, iar la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 20-20, astfel că pentru desemnarea câştigătoarei s-a trecut la loviturile de deprtajare de la 7 m, iar LPS Brăila s-a impus cu 23-22 şi a cucerit medaliile de bronz.

“Din punctul meu de vedere, turneul de la Bucureşti a fost mult mai puternic decât finala Campionatului Naţional, fiind prezente echipele Centrelor Naţionale de Excelenţă de la Rm. Vâlcea şi Braşov, dar şi CSM Bucureşti, echipa care dealtfel a câştigat competiţia. În teren au evoluat jucătoare deja consacrate, precum Târcă sau Daria Bucur. Dacă la turneul final nu am putut miza pe Micu, ea fiind accidentată, şi în poartă a stat o jucătoare de câmp, de data aceasta am avut şi portar, pe Alexandra Perianu, iar evoluţia ei a dat încredere echipei. Felicit toate jucătoarele pentru evoluţiile de la Bucureşti', ne-a declarat profesorul Eugen Jelesneac.

Lotul echipei LPS Brăila: Alexandra Perianu, Roxana Popa, Cristina Vâlsan, Iasmina Ichim, Andreea Paraschiv, Iulia Sava, Nicoleta Popa, Mirabela Coteţ, Alexandra Oprea, Oana Nica, Alexandra Vrabie.
Categorie articol: 

Comentarii