Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

LPF aplică sancţiuni

Atacantul Mike Temwanjera (FC Vaslui), eliminat în finalul partidei cu Astra, a fost suspendat două meciuri şi amendat cu 2.000 de lei, în timp ce oficialul FC Vaslui, Sandu Isăilă, care a intrat pe teren după ce formaţia ploieşteană a egalat şi a protestat la adresa deciziilor arbitrului Istvan Kovacs, a fost suspendat şase jocuri şi amendat cu 4.500 de lei.
Antrenorul echipei Victoria Brăneşti, Ciprian Urican, a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 7.000 de lei, după partida de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 1-2. Atacantul Gabriel Machado (Universitatea Cluj), eliminat la meciul de luni cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-2, a fost suspendat un meci şi amendat cu 740 de lei.

De asemenea, Comisia de Disciplină a LPF a respins ca neregulamentare cererile de ratificare înaintate de Sportul Studenţesc împotriva jucătorilor Raul Ciupe, Tiberiu Bălan şi Gheorghe Costin, care au depus memorii pentru a fi declaraţi liberi de contract de către Comisia de Soluţionare a Litigiilor.

Sesizarea LPF în cazul declaraţiilor finanţatorului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, va fi analizată în şedinţa de săptămâna viitoare.
Categorie articol: 

Comentarii