Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lovit cu ciocanul în cap

După ce s-a luat la ceartă cu concubina sa, un brăilean de 62 de ani s-a trezit cu un ciocan în cap şi a ajuns la spital. Incidentul s-a produs în ziua de 27 octombrie, în jurul orei 13.00, în timp ce Petre Leonte se afla la domiciliul concubinei sale, Natalia Chihanov, de 67 de ani. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, femeia a luat un ciocan şi şi-a lovit concubinul în cap. Bărbatul, plin de sânge, a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la spital, unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a efectua cercetări şi a stabili în ce condiţii s-a produs scandalul între cei doi concubini. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca, în funcţie de numărul de îngrijiri medicale necesare victimei pentru vindecare, să fie luate măsurile legale ce se impun.

Luată la întrebări de oamenii legii, Natalia Chihanov a susţinut că ea este nevinovată şi că nu i-a dat cu ciocanul în cap concubinului său, dar nici nu a putut spune de ce bărbatul era plin de sânge. Pe de altă parte, vecinii care îi ştiu pe cei doi spun că bărbatul de 62 de ani a mai fost bătut de femeia alături de care trăieşte şi chiar lăsat să doarmă pe stradă. Rămâne însă de văzut dacă Petre Leonte va depune plângere împotriva concubinei sau o va ierta şi de această dată.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii