Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lotul nationalei de baschet a Romaniei, implicat intr-un accident

Autocarul echipei nationale de baschet masculin a Romaniei a fost implicat, miercuri, intr-un accident rutier usor, pe raza judetului Sibiu, nici un sportiv nefiind insa ranit, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit IPJ Sibiu, sportivii se indreptau catre Sibiu, de la Medias, iar pe raza localitatii Tirnava o masina le-a iesit in fata. Soferul autocarului nu a mai reusit sa evite impactul, insa nimeni nu a fost ranit, iar sportivii si-au continuat drumul catre Sibiu.
Componentii lotului national al Romaniei se indreptau spre Bucuresti, unde urmeaza sa efectueze vizita medicala. "A fost un incident minor. Eu dormeam si nici macar nu am simtit vreo zdruncinatura. Mai mult a durat cit am stat la Politie pentru constatare. Sintem in drum spre Bucuresti si totul e in regula", a declarat, pentru MEDIAFAX, jucatorul Mihai Silvasan.
Antrenorul reprezentativei de seniori a Romaniei, Liviu Calin, nu a plecat spre Bucuresti impreuna cu echipa, ci a ramas la Sibiu, pentru a urmari partidele de la Campionatul European de tineret. Calin va face jonctiunea cu echipa la Cluj, unde reprezentativa Romaniei se va afla in cantonament in perioada 6-10 august.
"La Cluj se vor alatura lotului alti trei jucatori, Marcel Tenter, Bogdan Popescu si Virgil Stanescu, dar nu vor mai participa Flavius Lapuste si Rares Apostol. Asta nu inseamna ca renuntam la ei, ci doar ca testam, prin rotatie, cit mai multi jucatori", a explicat Liviu Calin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii