Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lotul echipei HC Dunarea se reuneste astazi

Astazi, handbalistele brailene incep pregatirile in vederea sezonului 2007-2008, unul in care au obiective indraznete atit pe plan national cit si in plan international.
In perioada 21-22 iunie toate jucatoarele vor efectua un control medical amanuntit si dupa aceea vor face readaptarea la efort, probabil tot pe nisipul plajei din Galati.
Au fost stabilite si perioadele celor doua cantonamente, mai putin locurile unde acestea se vor derula.
"In primul rind trebuie sa stim cum stau cu sanatatea jucatoarele, de aceea toate vor trebui sa efectueze analize cit mai complexe si care sa cuprinda o gama cit mai variata de teste. Dupa aceea vor urma pregatirile. Ele vor incepe pe plan local sau la Galati si dupa aceea tot lotul se va deplasa la mare. Aceste doua cantonamente sint extrem de importante si trebuie sa le tratam cu maxima seriozitate pentru ca ne asteapta un sezon foarte dificil", a declarat Ionel Antihi, vicepresedintele echipei HC Dunarea.
Sursa citata a omis insa sa faca referire la noutatile care au aparut in lotul echipei lasind insa sa se inteleaga ca in scurt timp acestea vor fi aduse la cunostinta iubitorilor handbalului din Braila.
In alta ordine de idei, Federatia Romana de Handbal a decis ca in continuare campionatul Ligii Nationale feminine sa se deruleze tur-retur. La editia care urmeaza vor participa tot 14 echipe, insa la finalul sezonului vor retrograda patru formatii si vor promova doar doua. Astfel ca din sezonul 2008-2009, pe prima scena a handbalului feminin romanesc vor activa doar 12 echipe.
Categorie articol: 

Comentarii