Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lotul echipei HC Dunărea se pregătește pe trei fronturi

Handbalistele de la HC Dunărea se pregătesc în această perioadă pe trei fronturi, 10 jucătoare și doi portari fac antrenamente la Brăila sub comanda secundului Cristian Preda, Alexandrina Soare se află într-un minicantonament de pregătire, de trei zile, la Sfântu Gheorghe, cu lotul de tineret, după care se va deplasa cu tricolorele mici, printre care se regăsesc și patru brăilence, Elena Voicu, Andreea Adespii, Raluca Irimia și Nicoleta Eșanu, în Cehia pentru două meciuri de verificare, în timp ce golgetera Ada Moldovan a fost convocată la lotul de senioare.
În această perioadă accentul se pune pe pregătirea partidelor cu "U" Jolidon Cluj, Oltchim, HC Zalău, dar și pentru dubla din Cupa Cupelor cu macedonencele de la ZRK Vardar Osiguruvanje partide care în proporție de 90% se vor derula pe 7 și 8 noiembrie, la Brăila.
La sfârșitul acestei săptămâni, HC Dunărea va susține, în deplasare la Constanța, o dublă partidă de verificare cu Tomis.
"Cu toate că ne antrenăm pe trei fronturi avem aceleași obiective, pregătirea calupului de partide care ne așteaptă începând cu 24 octombrie, meciuri foarte grele, din care ne dorim să scoatem cât mai multe puncte. Handbalistele pregătesc diferite scheme de joc specifice fiecărei viitoare adversare, dar tot în această perioadă se lucrează și la menținerea capacității de efort, pentru că ne așteaptă o perioadă de foc", a declarat antrenoarea Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii