Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lotul echipei Conpet Cireşu se reuneşte vineri

Pentru jucătorii echipei Conpet Cireşu vacanţa s-a încheiat, la fel şi euforia câştigării meciului de baraj. Promovată în Liga a III-a formaţia din Cireşu demarează deja pregătirile în vederea sezonului competiţional 2011-2012, unul în care elevii lui Ionel Ivan doresc să facă o figură cât mai frumoasă.
Vineri componenţii lotului se reunesc pentru a stabili detaliile viitoarelor stagii de pregătire, primul antrenament urmând a se desfăşura pe stadionul Ştefan Vrăbioru din Ianca, locul unde trupa lui Ionel Ivan îşi va disputa şi meciurile oficiale.
"Conducerea clubului nu a avut vacanţă, a reuşit să găsească soluţia ideală pentru disputarea meciurilor oficiale. Domnul primar Fănel Chiriţă de la Ianca a fost de acord să jucăm pe Ştefan Vrăbioru şi noi suntem încântaţi de această soluţie", a declarat antrenorul Ionel Ivan.
În privinţa lotului, sursa citată a menţionat el trebuie îmbunătăţit, că sunt discuţii cu o serie de fotbalişti şi că ele se vor finaliza cât de curând.
"Pornim campania de pregătire cu acelaşi lot cu care am atacat promovarea. La finalul săptămânii viitoare vom susţine şi primele meciuri de verificare, ca să vedem pe cine vom putea miza pe viitor. Avem discuţii avansate cu mai mulţi fotbalişti pe care sperăm să le finalizăm cât mai repede", a mai adăugat Ivan.
Vineri, la reunirea lotului se vor prezenta portarii Anghelescu şi Trestianu şi jucătorii de câmp Frăţilă, Paraschiv, Cotigă, Muşat, Călin, Mâţă, Bratu, Grozea, Baicu, Popa, S. Nicoliţă, Puşcaşu, Crăciunescu, Albu.
Categorie articol: 

Comentarii