Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lotul Daciei Unirea se reuneşte astăzi, fără antrenorul Alin Pânzaru

• tehnicianul formaţiei brăilene participă în aceste zile la cursurile pentru obţinerea Licenţei Pro

 

După două amânări, lotul echipei Dacia Unirea se reuneşte, astăzi, la ora 18.00, la Stadionul Municipal, în vederea începerii pregătirilor pentru ediţia de campionat 2017-2018. Viitorul echipei este însă unul incert, deoarece finanţarea din partea autorităţilor locale este deocamdată blocată de Curtea de Conturi, iar principalul finanţator, Florin Cârligea, a anunţat clar că fotbalul este un capitol închis.

Totuşi, conducerea clubului este optimistă şi consideră că până pe de 20 iulie, data limită în care Dacia Unirea se poate înscrie pentru campionatul următor al Ligii a II-a, mai este destul timp ca lucrurile să se îndrepte şi clubul de fotbal să poată beneficia de un buget care să-i asigure participarea în acest eşalon.

Astăzi nu va fi prezent antrenorul Alin Pânzaru care se şcoleşte la Bucureşti.

“Bine că am reuşit să ne adunăm şi să demarăm pregătirile pentru campionatul următor. Până miercuri nu voi putea ajunge la echipă, sunt la Bucureşti unde parcurgem modulul 4 din Licenţa Pro, jucătorii urmând să se pregătească sub îndrumarea antrenorului secund Paul Vlad. Poate atunci când vin la Brăila să primesc şi vestea cea mare, aceea că Dacia Unirea va fi sprijinită financiar de autorităţile locale”, a declarat Alin Pânzaru.
Categorie articol: 

Comentarii