Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lotul Daciei Unirea s-a reunit, marţi, pe Municipal

• la primul antrenament au participat 13 jucători • printre aceştia, Nicolae Tudor de la Luceafărul Brăila, portarul George Tudor venit din Liga a V-a, de la AFC Urleasca, Rareş Cristea, de la Sportul Chiscani, şi Cătălin Bardaş, de la Metalul Buzău, sunt primele noutăţi

 

Cu toate că activitatea la club s-a reluat cu aproape o săptămână în urmă, lotul Daciei Unirea s-a reunit oficial marţi, 16 iulie.

La primul antrenament, care a început la ora 11.00 sub comanda antrenorilor Florentin Petre şi Marian Samuilă, au participat 13 jucători şi anume portarii Roberto Chirilă şi George Tudor şi jucătorii de câmp Andrei Dobre, un fotbalist de doar 15 ani, Silviu Sloată, Marius Moroianu, Valentin Robu, Nicolae Tudor, Daniel Mihalcea, Alexandru Duţu, Rareş Gavrilă, Cătălin Bardaş, Răzvan Băcanu, Ştefan Sava.

Toţi sunt jucători tineri, marea lor majoritate fiind formaţi la clubul Dacia Unirea. Noutăţile sunt Nicolae Tudor care a jucat la Luceafărul Brăila, portarul George Tudor venit din Liga a V-a, de la AFC Urleasca, Rareş Cristea care în returul campionatului trecut a fost legitimat la Sportul Chiscani şi Cătălin Bardaş, un jucător de bandă, care vine de la Metalul Buzău şi care a mai jucat şi la CS Făurei.

La reunire, Florentin Petre a spus că gruparea fotbalistică brăileană discută cu mai mulţi fotbalişti experimentaţi şi că aceştia vor sosi la club în perioada următoare. De asemenea, Petre este convins că Dacia Unirea va primi sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean.

“La acest moment avem un lot foarte tânăr, am căutat să cooptăm jucători din zonă dar şi copii de la noi din club care deja au evoluat la Liga a II-a. Însă aşteptăm cât de curând şi alţi jucători cu experienţă, am discutat deja cu ei şi vor veni la Brăila. După mult timp, Consiliul Judeţean ne-a asigurat că ne va sprijini financiar, aşa că eu prevăd un viitor frumos fotbalului brăilean”, a declarat Florentin Petre.

În această săptămână, jucătorii vor efectua antrenamente specifice readaptării organismului la efort, iar sâmbătă, Dacia Unirea va susţine pe Municipal primul amical, adversara elevilor lui Florentin Petre fiind echipa de Liga a IV-a Viitorul Şuţeşti.
Categorie articol: 

Comentarii