Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Loredana şi-a tras Zgardă Financiară

Pe Loredana cel mai bine este să o ignori. Asta dacă nu vrei să te enervezi ca boul. Dacă însă eşti masochist şi îţi place să-ţi faci draci de pomană atunci poftim, frate, şi ascultă inepţiile produse de prefecta Loredana în exerciţiul funcţiunii.

Deşi nu a rugat-o nimeni să-şi spună părerea cu privire la activitatea Gărzii Financiare, Loredana s-a băgat în seamă, să vadă lumea că ea este prefect şi veghează la respectarea legii în teritoriu, nu glumă. Mesajul ei este prea sugestiv, pentru a nu fi citat în întregime: "Văd că în domeniul comerţului cu cereale, produse de morărit şi panificaţie, din 83 de operatori economici verificaţi, 83 au fost şi sancţionaţi, iar situaţia se repetă şi pentru alte domenii de activitate pe care instituţia dumneavoastră (Garda - n.a.) le are în atenţie. Nu trebuie făcut exces de zel şi poate ar trebui să se urmărească şi caracterul preventiv al activităţii instituţiei".

Nu sunt nici pe departe un susţinător al şuţilor de la Garda Financiară, care pe unde te prind te buzunăresc. Dar nici fan Loredana Alexandru nu pot fi, cel puţin nu în acest context. Şi asta pentru că Loredana s-a exprimat mai prost decât a gândit. Pe de o parte, ea a remarcat că băieţii de la Gardă îşi fac treaba (când nu li se oferă şpagă, evident), după care a punctat faptul că aceştia ar trebui s-o lase mai moale cu amenzile, adică s-o ardă la modul preventiv, mă-nţelegi? Păi, ce să mai înţeleagă bieţii miliardari cu serviciu de bugetar la Garda Financiară? Că nu trebuie să mai dea amenzi decât celor care nu înţeleg că, preventiv vorbind, trebuie să cotizeze la partid, că acum începe o nouă campanie electorală, iar sacul e gol-goluţ, de parcă ar face nudism?
Categorie articol: 

Comentarii